Guanyadors 1a Edició Premis Reimagine Textile 2017

Guanyadors Categoria millor start-up

Sheekr (http://sheekr.com/ca/) ha estat la guanyadora del primer premi a la millor start-up de la primera edició dels premis Reimagine Textile. L’objectiu d’aquesta empresa emergent és “virtualitzar el procés d’anar de compres junts” i captar dades que indiquen el que la gent vol comprar. L’app que està dissenyant l’empresa tindrà geoposicionades més de 1.000 botigues a tot l’Estat, amb accés a més de 10.000 productes, que contenen informació com el preu o les fotografies. Aquesta app estarà disponible aquest estiu per a iOs, i el setembre ho estarà per a Android.

El segon premi a la categoria millor start-up ha estat  per Uttopy, (https://uttopy.com/),  una marca de moda que a través del seu disseny dóna visibilitat a causes, ajudant a les ONGs a conscienciar i obtenir recursos per al seu treball.

La menció especial a la millor start-up ha estat otorgada a Yumehub ( http://yumehub.com/), una plataforma peer-to-peer que ajuda als usuaris a decidir què els hi queda millor.

Guanyadors Categoria millor idea

En la categoria de millor idea, el primer premi ha estat per Cocoro (http://www.cocoro-intim.com/es/), un projecte que impulsa la cooperativa Femmefleur. Cocoro és una línia de sostenidors de lactància sostenible, amb teixit absorbent i ergonòmic, que evita l’ús de discs absorbents i incorpora tecnologia tèxtil mitjançant la segregació de substàncies microencapsulades per oferir una protecció del pit.

El segon premi a la millor Idea ha estat per Sensorial Processing Text, un projecte que vol a solucionar els problemes de sudoració a les peces de vestir.

La menció especial a la millor Idea per el projecte Udesign, que vol explorar tot el potencial de la tecnologia dels hologrames per conformar la cistella de compra del e-commerce


Organitzadors


logo-tecnocampus
ajuntament-mataro
logo_eurecat
asegema